Home Nakit i ukrasi Ogrlice

Ogrlice

Ogrlice koje nudimo su napravljene od metalnih ornamenata na vezicama od umjetne kože ili ručni rad sa perlicama i metalnim dijelovima, koje se proizvode kao unikati.

Ove potonje, su namjenjene nošenju bilo uz vrat kao choker ili kao ogrlica, ali svejedno, ostavljaju dojam. Idealan su poklon, poseban kao i osoba koja će ih nositi.

Ogrlice od sedefa u epoxy smoli

Zanimljive ogrlice sa komadićima razbijenih školjki ili bodljama morskih ježinaca ovjekovječenih u epoxy smoli i sve to sa čarobnog otoka Lošinja!

cijena: 80 kn

Ogrlica sa malom sekvojom

Zanimljiva decentna, potpuno prirodna ogrlica sa privjeskom od otpale grane sekvoje (sequoiia gigantea) ili crveno drvo. Ovo je manji oblik od tanjeg dijela grane, blago obrađen da se i dalje vide karakteristićni godovi i prerkrasna boja. Stavljeni su na uzicu koju možete sami vezati na željenu duljinu.

proizvodnja: SVAšta NEšta

cijena: 20 kn

Ogrlica sa sekvojom

Jednostavna ogrlica sa privjeskom od otpale grane sekvoje (sequoiia gigantea) i blago obrađene da ostane što bliže svom izvornom obliku i boji. Dolazi na kožnoj uzici kojoj možete sami odrediti duljinu.

proizvodnja: SVAšta NEšta

cijena: 30 kn

Ogrlice od polimerne gline 3

Još novih ogrlica od polimerne gline sa motivima mace, Jacka Skelimngtona i ovce.

proizvodnja: Lazy Stars

cijena: 35 kn

Ogrlice od polimerne gline na medaljonu 2

Nove ogrlice od polimerne gline na medaljonu sa sovicama, macom i ovcom iz poznate radionice .

proizvodnja: Lazy Stars

cijena: 50 kn

Ogrlice od pmuka i polimerne gline

Vrlo trendi i moderne ogrlice od pamuka koji je ručno obojan u prirodnim bojama i detalja od polimerne gline. Sami možete "dozirati" kako će biti pozicionirani detalji. Idealan ljetni nakit, ali nosiv u svim sezonama.

proizvodnja: Shivam

cijena: 160 kn

Ogrlica sa kameom

Preljepe oglice sa plavim kameama, sa Damom i sa Ružom na poludugom lancu. Idealne za romantićne duše.

proizvodnja: Suzana Verica

cijena: 100 kn

Ogrlice od frkane posrebrene žice

Ogrlice sa privjeskom od frkane posrebrene žice sa Swarovski kristalima u zanimljivim formama su interesantne i zbog tehnike u kojoj su rađene, ali i zbog konačnog rezultata.

proizvodnja: Suzana Verica

cijena: 100 kn